Наказаха старши треньора на ОФК Сливен
Наказаха старши треньора на ОФК Сливен / netinfo
Техническият комитет на БФС наказа старши треньора на ОФК Сливен Георги Дерменджиев с последно предупреждение за отнемане на треньорския му лиценз УЕФА „ПРО”, заради неизпълнение на задълженията, свързани със Статута на треньора.

Освен наказанието за Дерменджиев, Техническият комитет предложи на Дисциплинарната комисия на БФС да глоби ОФК Сливен с 25 хил. лева, а Драголюб Симонович с 1000 лева.

Ето и решенията на Техническия комитет:

1. За неизпълнение на задълженията, свързани със Статута на треньора, ТК наказва с последно предупреждение ПФК „Беласица” (Петрич) и ПФК „Спартак”(Варна).

2. За неизпълнение на задълженията си, свързани със Статута на треньора, наказва Георги Дерменджиев – старши треньор на ОФК „Сливен-2000”с последно предупреждение за отнемане на треньорския му лиценз УЕФА „ПРО”.

3. Предлага на Дисциплинарната комисия БФС за нарушения, извършени по член 4 и член 15 от Статута на треньора, да бъде наказан съгласно член 34, т.4 от Дисциплинарния правилник на БФС ОФК „Сливен-2000” (Сливен) с имуществена санкция в размер на 25000 /двадесет и пет хиляди/ лева, а лицето Драголюб Симонович – спортно-технически директор, с глоба в размер на 1000 /хиляда/ лева.