Илия Баташки и народни представители от Ямбол се срещнаха с общинските партийни организации
Илия Баташки и народни представители от Ямбол се срещнаха с общинските партийни организации / netinfo

Социалистите виждат силата си, когато са допуснали грешки, да ги признават, да посочват грешките на опонентите си и да подкрепят предложенията им, щом са за добруването на хората. Това заяви днес пред журналисти членът на Изпълнителното бюро на БСП доц. Илия Баташки.

 В свойствения си стил добави, че приветства и 25-те лева, които ще получат пенсионерите, за да могат да посрещнат по-добре празниците. Припомни, че миналата година новогодишната добавка е била 150 лева.

Баташки беше в региона заедно с народните представители Атанас Мерджанов и Атанаска Тенева. Тримата имаха срещи с представители на общинските партийни организации от областта. Партията се е съвзела от удара, понесен на изборите, е категоричният извод, наложил се от поредицата срещи.

Тиражираните твърдения за разпад на БСП са силно преувеличени и не отговарят на фактическото състояние на организациите. Баташки коментира още, че от Европейския съюз са ни показали, че виждат добре какво става в страната и са дали не случайно ресора за бедствия на българския еврокомисар. За да се подготви добре, тъй като скоро щяло да се наложи да помага на /бедстваща/ България.