И в Сливен подкрепят Националната протестна кампания срещу правителството
И в Сливен подкрепят Националната протестна кампания срещу правителството / netinfo

Структурите на ГЕРБ, ДСБ и СДС в Сливен подкрепят националната протестна кампания „Аз съм европеец”. Подписката е против управлението на правителството, която ще се проведе от 6-ти до 20 септември и представлява „Заповед за уволнение” за БСП, ДПС и НДСВ.

Пункт за събиране на подписите ще бъде разкрит пред „Стария бряст” в града. Основната цел е да се даде възможност на българските граждани, недоволни от управлението на кабинета на Станишев, да заявят своята гражданска позиция срещу действията на правителството и провежданата от него политика. Това съобщи за Дарик Нина Митева от общинската структура на ГЕРБ в Сливен.

Основанието на ДСБ за протеста е „провала на европейското членство на България, убийственият доклад на Европейската служба за борба с измамите /ОЛАФ/, ценовия шок, загубата на европейски средства, заради не усвояване на европейските пари”, заяви пред Дарик председателят на ДСБ Сливен д-р Радко Кесов. На 22 септември след широк обществен дебат ще стане ясно дали ще има ден на бойкот.