/ Деян Герговски

Община Смядово е поканена да вземе участие в Международния форум „Постижения 2019“, който на 12 април ще съобщи победителите в съревнованието „Най-добри в местното управление“ и ще публикува Регистър на 100 лидери, показали последователна активна работа за привличане на инвестиции в икономическата и социална сфера и създаването на положителен имидж на района на които ще бъдат връчени престижни награди. Това съобщи кметът на Смядово Иванка Петрова във Facebook.

7 общини в Шуменско получават 3,6 млн. лв. от държавата

Това е конкурсна процедура, в която след внимателен подбор определени кандидати са поканени да вземат участие в съревнованието „Постижения – 2019. Върхови постижения в местното самоуправление. Иновативни кметове“.

Ако след разглеждането на документацията нашата община получи положително решение, като част от форума ще се състои специална церемониална сесия, по време на която ще бъдат презентирани иновационните и инвестиционни проекти на Община Смядово, се казва в писмото на организаторите до смядовския кмет.

Създават общинска охрана в Смядово (ВИДЕО)

Форумът е шанс за установяване на контакти с представители бизнеса и местното самоуправление в други страни. На местните власти е посветен цял отделен панел.

Самата покана да вземем участие в подобна конкурсна процедура е огромно признание за Община Смядово. Това не би било възможно, без вашата всеотдайна подкрепа, за която отново ви благодаря!, посочва кметът Иванка Петрова.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.