Дарик
Дарик / Деян Герговски
19-годишен младеж от село Пет могили, област Шумен, е опитал да избяга от полицаи и е бил задържан след преследване, а негов приятел е бил прострелян във Генерал Колево. Инцидентът е станал около 11:00 часа.

Шофьор без книжка заби кола между ограда и стълб (СНИМКИ)

На входа на вълчидолското село Генерал Колево е бил предприет опит за извършване на полицейска проверка на "Опел Астра". Водачът не спрял на подадения сигнал и е бил последван от полицейски екип с микробус "Фиат Ивеко"  с пуснат звуков и светлинен сигнал.

Мъж загина след катастрофа в Шуменско, спътничката му е в болница

В края на селото водачът на колата отнел предимството на полицейския автомобил "Фиат Ивеко" и катастрофирал, като се блъснал в предната врата на микробуса. При последвалата полицейска проверка е установено, че водачът на колата е 19-годишен младеж от село Пет могили, област Шумен, който е неправоспособен.

След тричасов екшън със стрелба, полицаи заловиха сериен крадец

Двамата му спътници побягнали, за да се укрият. След отправено устно предупреждение полицейски служител произвел два изстрела със служебното си оръжие. Един от младежите, на 17 години, е получил рана в седалищния мускул. Настанен е в болница, няма опасност за живота му.

Продължават действията по издирване на избягалия.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.