Г. Терзийски: между Костов и Златев няма разлика
Г. Терзийски: между Костов и Златев няма разлика / netinfo
„Очаквах кандидатурата на Веселин Златев за кмет на община Шумен” – това коментира пред Дарик десният кандидат за кмет адвокат Галин Терзийски. Той подчерта, че дори за миг не се е съмнявал в този избор. „Всеки, който е слушал внимателно изказванията на нашия кмет е знаел, че той отново ще се кандидатира – подчерта Терзийски. Според него, безспорно става дума за достоен опонент, който обаче не е непреодолим.

„Аз поставям Веселин Златев и Красимир Костов на една плоскост, защото и двамата носят отговорност за неуспехите на това управление" – уточни Галин Терзийски. Той заяви още, че не бива да бъде изключван от битката за кметския пост, като подчерта, че е още твърде рано да се говори за балотаж. Според Терзийски, досега обявените кандидатите ще бъдат най-сериозните имена в спора за кметския стол в община Шумен.

Галин Терзийски подчерта, че кандидатурата на Веселин Златев не може да изтегли гласовете на синия избирател. „ Първо не съм убеден, че ГЕРБ е дясна партия, тя е втърде разнопосочна" – заяви синият кандидат за кмет. Той направи заявка да изтегли в своя полза гласове, както от ГЕРБ, така и от БСП. „Хората са разочаровани от тези кандидатури” – бе категоричен Терзийски.

Чуйте, какво заяви още Галин Терзийски пред Дарик: