Трима Зоровци избраха най-страшните костюми за Хелоуин в ГПЧЕ
Трима Зоровци избраха най-страшните костюми за Хелоуин в ГПЧЕ / netinfo

Тричленно жури с маски на Зоро определи най-добрите и най-страшните костюми на осмокласниците в ГПЧЕ“Екзарх Йосиф“-Разград. По традиция всяка година най-малките възпитаници на елитното школо празнуват Хелоуин, като се маскират и участват в забавни игри, а по-големите са публика на шоуто.

В журито тази година участваха: директорът на училището Пейчо Георгиев, педагогическият съветник Дияна Георгиева и учителят по изобразително изкуство Петко Антонов.

Пред комисията се явиха множество дяволи, зомбита и други видове злодеи, за най-добър обаче бе обявен костюмът на водещия - Иван от 8”а” клас – индиански вожд, ангелът с черни крила Траяна остана на второ място, а счупената порцеланова кукла Дерия от 8“г“ – на трето.

Журито награди още 3 костюма като най-страшни. Полицаят зомби Симона от 8”а” спечели първото място в тази класация, втори остана джихадистът Теодор от 8”в”, а трета – Есин от 8”г”.

Призове имаше в още 2 раздела.

Над 30 бяха тематичните рисунки, подредени по стените на стаята, в която се отбелязва Хелоуин. Първа награда за най-добра рисунка спечели Айлян от 8“а“ клас, втора – Преслава – от 9“а“, а трета - Цветомира от 8“б“. Поощрителни награди получиха: Полина от 8“в“, Емили от 9“а и Селин от 8“б“ клас.

Имаше награди и за майсторите на тикви, две от които светеха през цялото време, голямата награда обаче бе за тиква с шапка, изработена от Лъчезара. Второто място бе за Кристиян, а третото – за Константин.

Подхвърляне на балони с вода, увиване на партньора с тоалетна хартия, бягане в коридора с лъжица с топче в уста бяха част от игрите, докато журито определяше победителите.

Още снимки - ето тук.