Огромен интерес към „Откраднат живот“ в Пловдив, билетите свършиха

Поради големия интерес ще бъде отворена втора кино зала за всички фенове, които желаят да бъдат част от специалното събитие

Поради големия интерес ще бъде отворена втора кино зала за всички фенове, които желаят да бъдат част от специалното събитие
За първи път най-успешният български медицински сериал се отправя на турне, за да посети Пловдив /14 ноември/, Стара Загора /21 ноември/ и Бургас /28 ноември/. След огромния интерес на публиката в Пловдив, който е първата спирка от обиколката, ще бъде отворена втора кино зала за специалната прожекция на голям екран. „Точно два дни бяха нужни, за да бъдат изкупени всички билети за дългоочакваното събитие. Това е доказателство за нестихващия интерес в страната и любовта, която „Откраднат живот“ е спечелил. Щастливи сме, че ще имаме възможност да се срещнем с толкова много фенове!“, споделиха от хитовата продукция.

„Откраднат живот“ за първи път на турне в страната

Всеки, който желае да присъства на събитието на 14 ноември в Cinema City, ще може да закупи своя билет тук. Освен възможността да видят новия епизод на „Откраднат живот: Анатомия на гнева“ почитателите ще разговарят със звездите за най-любопитните моменти от създаването на сериала.

Повече новини ще откриете на уебсайта на “Откраднат живот” и на официалната страница на сериала във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY.