Надежда за Ники събира средства за лечението на млад мъж
Надежда за Ники събира средства за лечението на млад мъж / снимка: организаторите

Благотворителен концерт и коледен базар организират в подкрепа на Николай Иванов от Асеновград. Нека заедно да подадем ръка на този млад човек за неговото пълно лечение, призовават неговите близки и приятели.

Цената на лечението му продължава да нараства паралелно с предстоящите изследвания и терапии. В момента момчето провежда лечение в Испания и за да плати на клиниката там, са му необходими още близо 45 хил. евро.

В Градската библиотека "Паисий Хилендарски" в Асеновград ще се проведе базар и концерт в подкрепа на Ники, съобщи един от организаторите Володя Николов. Нека заедно покажем, че сме единни в каузата и да се обединим, отправи послание той.

Много музика, песни и танци очаква публиката на 21.12.2016 от 17:30 часа в Градската библиотека в Асеновград. Участие ще вземат Здравко Мандаджиев, Ивелина Иванова, Антония Маркова, Богдана Петрова, Севджан Рамадан, Елена Иванова – гайда, Николай Титеряков, МШ “Станимака”, ДФ ”Косара”, Вокална и танцова група “Искрица към ОУ ”Отец Паисий“, с. Искра.

Всички изпълнители застават и се включват в каузата да подарят и да върнат усмивката на Ники. По Коледа се случват чудеса – нека се даде шанс на този млад човек да оздравее и да продължи живота си като всички останали. Нека върне усмивката на лицето си, защото надежда все още има“, казват още организаторите.

Дарете SMS с текст на латиница DMS NIKOLAY на номер 17 777.

Средства се събират в лева.

Обединена Българска Банка по дарителска сметка

Титуляр: Николай Владимиров Иванов

BIC UBBS BGSF

№ BG56 UBBS 8002 1088 4983 30

И в евро за Испания:

BIC CAIX ESBB

№ ES71 2100 3693 2120 0050 5550