Михалис Хаджиянис готви над два часа с хитове специално за пловдивската публика
Михалис Хаджиянис готви над два часа с хитове специално за пловдивската публика / Cobalt Music

След изключително успешния си концерт в София, Михалис Хаджиянис няма търпение да посети и Пловдив. Специално за верните си фенове e подготвил дълъг списък с най-обичаните от публиката парчета, които ще изпълни довечера от 20ч. на Античния театър.

За шоуто на Михалис вече е построена специална покрита сцена. Тя е с внушителни размери и е изградена допълнително върху съществуващата дървена площадка. Огромната покрита сцена ще трябва да побере всички музиканти, които ще свирят заедно с Михалис.

Атрактивният певец и композитор на едни от най-емблематичните гръцки песни идва у нас в компанията на седем изключителни изпълнители от южната ни съседка. Освен на виртуозните изпълнения на акустична китара, под звездите в съботната вечер феновете ще се насладят и на специалното участие на Арети Саита с нейната виола. Зои Пападопулу пък ще наелектризира публиката с магнетичните си вокали.

Михалис Хаджиянис готви над два часа с хитове специално за пловдивската публика
netinfo
Освен от невероятните музиканти, Хаджиянис ще бъде придружаван и от личния си стилист. За всеки от екипа е обособена зона в бекстейджа, а изискванията за храната са продуктите да са специфични за региона и да произхождат от местни производители.

Ограничено количество билети все още е достъпно в мрежата на EVENTIM, както и на касата пред община Пловдив.

Авторът на емблематичната балада „De Fevgo“, с хитове като “Moiazoume” и „То Kalokairi Mou”, е силно впечатлен от топлото посрещане на българската публика.

„Концертът ми миналата година в София ме накара да съжалявам истински, че съм пропускал страната ви толкова дълго. Гостоприемството и енергията на всички в залата ме зареди за месеци напред. Затова и след като дойде поканата за този специален концерт на Античния театър в Пловдив – не мислих много. Знам, че градът е красив, с особен дух, а това, че всичко ще се случва на открито, на фона на залязващото юлско слънце и изргяващата луна, ме кара да си мисля, че ще е уникално“, казва младият изпълнител.

Михалис Хаджиянис готви над два часа с хитове специално за пловдивската публика
netinfo
Освен разходката из София и престоя в Пловдив, Михалис планира и пътуване до морето. От приятелите си е чувал за няколко мидени ферми и рибни ресторанти, както и за неповторимите партита по нашето Черноморие. След това той отново ще се заема с работа по авторски парчета за себе си и други гръцки изпълнители. Михалис не се откъсва от музиката за дълго и не спира да прави това, в което е добър, пее и пише песни непрекъснато – неслучайно е в списъка на FORBES като един от най-влиятелните гърци.

Михалис се появява на европейската сцена още на 17, когато представя Кипър на конкурса Евровизия в Бирмингам с авторската си песен „Генезис“. Следват няколко изключително успешни и станали платинени албуми, абсолютно разпродадени турнета в Гърция и Кипър и милиони фенове по цял свят. През 2004 той пее на закриването на Олимпийските игри в Атина, а същата година представя Кипър на официалната церемония за разширяването на Европейския съюз, отбелязваща присъединяването на 10 нови членки.

От 2000 до 2009 Михалис получава над 30 награди само в Гърция, които го правят най-успешният изпълнител в страната за първото десетилетие на 21 век.