Канатларовски: Обиграваме се в движение, сърбите ще са резерви срещу Славия
Канатларовски: Обиграваме се в движение, сърбите ще са резерви срещу Славия / plovdivlive.com
Треньорът на Локомотив Пд Драган Канатларовски заяви, че е доволен от привличането на новите попълнения – Иван Караманов, Павле Делибашич и Милан Милотинович. Според него по този начин в отбора вече е налице сериозна конкуренция.

„Радвам се, че най-после мога да разчитам на Делибашич и Милотинович. Двамата ще попаднат в групата за мача със Славия, но няма да започнат като титуляри, защото все още навлизат във форма, а и е нормално да започнем със състава, който победи Черно море.”

„Славия е добър отбор, но аз винаги съм бил оптимист. Настроението в съблекалнята е приповдигнато след първата ни победа за сезона и отиваме в София да играем добър футбол като разбира се ще гоним победата. Няма какво да губим в този мач”, каза македонският специалист.

Той изрази разочарованието си от факта, че заради трансферите „смърфовете” не са започнали първенството по най-добрия начин.

„На подготовката се опитвахме да наложим един начин на игра, а след продажбата на Въндев трябваше да прекрояваме нещата. После си дойде Даксон, който беше изостанал с подготовката и пак се наложиха промени. Сега пък ще трябва да впишем Караманов, Делибашич и Милотинович в състава. Не е приятно да се работи по този начин, но нямаме избор. Ще се обиграваме в официалните мачове, вместо в контролите преди сезона. С игрите си за дублиращия отбор, тримата ме обнадеждават, че бързо ще влезнат във форма.”

„В момента най-големият ни проблем е в центъра на защитата, където още не можем да запълним дупката оставена от Иван Иванов”, коментира Канатларовски.