/ netinfo
Кърпят спешно дупките по улиците в Пловдив
96918
Кърпят спешно дупките по улиците в Пловдив
  • Кърпят спешно дупките по улиците в Пловдив
Дупките по Рогошко шосе и булевардите "Дунав" и "Цар Борис Трети Обединител" вече са закърпени, продължаваме с Брезовско шосе, улица „Полет“ и още десетки пътни артерии в квартал „Кършияка“. Това съобщи пред Дарик кметът на „Северен“ Ральо Ралев по време на първата копка за изграждане на нова детска площадка в парк „Сърнена гора” в района.
 
30 000 лева има кметството на „Северен“ за кърпежи. „Сумата е крайно недостатъчна и  тъй като не можем да оставим улиците в това състояние, ще продължим да ремонтираме там, където е необходимо, като се се надяваме да ни бъдат отпуснати още пари от Голяма Община“, коментира Ралев.
 
Непосредствено след Великденските празници спешно ангажирахме екип за запълване на дупките по асфалтовата настилка на бул. „Марица“ – Юг, като до края на седмицата ремонтът би трябвало да приключи, заяви от своя страна кметът на район „Централен“ Георги Стаменов.
 
Запълването на огромните дупки по Кукленско шосе вече започна, съобщи пред Дарик и зам.-кметът на„Южен“ Павел Милушев. По думите му, кърпенето на дупки в района ще продължи с пътните артерии, които са в най-компрометирано състояние.

Още чуйте в звуковия файл.