Дарик екипът  се събра  след 10 години. Зарчето на Дарик – хит в модните прически на пловдивчани.
Дарик екипът се събра след 10 години. Зарчето на Дарик – хит в модните прически на пловдивчани. / netinfo
Най-големите фенове на Дарик Пловдив си направиха специални прически, по случай 10-годишния рожден ден на медията. Зарчето на Дарик за първи път бе оформено на тила на един от най-запалените слушатели на Дарик Пловдив. Коафьорът е ученик на стилист Капанов. Той приел предизвикателството с голям ентусиазъм и професионален хъс, разказват очевидци.

Слушам Дарик денонощно, това заяви в празничното Дарик кафе Костадин Босаков, който призна, че не се чувства пълноценно ако не чуе пръв новините на Дарик. Затова и радиото му в „Нисана” е включено само на Дарик. Той получи и поздравите на целия екип на Дарик Пловдив и признанието, че не всеки издържа нон стоп на океана от информация, който залива слушателите от нашия ефир.

Пловдивският екип на Дарик покани като специални водещи и гости на празничното издание „Дарик кафе” тази сутрин Мариана Китипова – главен редактор на Дарик Пловдив от 1999 до 2000 година и един от водещите журналисти в Дарик тогава Севдалин Палаузов. Сега Мариана е редактор и водещ на предаването „Вечерен магазин” в регионален телевизионен център Пловдив, а Севдо – редактор екип „Информация” в радио Пловдив.

„Прекарах тези прекрасни два часа на един дъх”, призна при закриването на програмата Севдалин Палаузов. Според Мариана Дарик винаги остава голяма тръпка.

Благодарим Ви колеги!

Честит празник на всички приятели на пловдивския екип на Дарик Пловдив.

Благодарим Ви, че сте с нас!