Три леки коли изгоряха тази нощ в Плевен
Три леки коли изгоряха тази нощ в Плевен / dariknews.archive

На 9 октомври 2013 година около 2:20 часа по неустановени причини е възникнал пожар в лек автомобил "Шевролет Калос", паркиран в плевенския квартал "Дружба". Вследствие на пожара са изгорели двигателно отделение, задна броня и десен стоп блок. Щетите и причините за произшествието са в процес на изясняване. Служители от РСПБЗН - Плевен са потушили пожара.

По-късно тази нощ около 3:25 часа на телефон 112 е получен сигнал, че в град Плевен на улица "Княз Борис I" горят два автомобила. Незабавно са изпратени полицаи и огнеборци. Установено е, че автомобилите са "Рено Меган Сценик" и "Фиат Браво".

На "Фиатa" е изгорял двигателния отсек, а на другия автомобил - двигателния отсек и е обгоряла преднатa лява част. Двете коли са били паркирани в непосредствена близост. Служители от РСПБЗН - Плевен са потушили пожара. Щетите са в процес на установяване.

Уведомен е дежурен прокурор. Продължава работа разследващ полицай, а в светлата част на деня ще се провеждат допълнителни огледи за изясняване на произшествието.