Снимат филм за You Tube на Крушунските водопади
Снимат филм за You Tube на Крушунските водопади / archive.dariknews

Филм, предназначен за разпространение в You Tube, ще бъде сниман на Крушунските водопади. Новината бе потвърдена от кмета на община Летница д-р Красимир Джонев. Заради снимките на 22 юли (понеделник), природната забележителност няма да бъде достъпна за посещение от туристи. За ползването на терена от компанията-продуцент ще платят 1000 лв. на община Летница. "Толкова са евентуалните приходи, които биха влезли в общинската хазна от туристически посещения", поясни Джонев. Сумата е изчислена чрез съпоставка със същия ден на миналата година.

Филмът е с работно заглавие „Уличен боец". Предназначен е за разпространение в You Tube, което го прави първия пълнометражен филм, разчитащ на широка интернет аудитория. Режисьор на лентата е известният майстор на източните бойни изкуства - британецът Джоуй Анаш. Актьорите са от Великобритания и Япония.

Кинаджиите възнамеряват да ползват красотите на Крушунските водопади в рамките на целия ден - от 8:00 сутринта до 20:00 ч. вечерта. Планирано е заснемането на три сцени, в които ще участват двама от героите на филма. Те ще медитират на водопада и ще стоят под струите на водата.

Пред кмета Красимир Джонев продуцентът Петър Мечков поема отговорност след приключването на снимките да предаде обекта във вида, в който го е получил.