spartak basketbol
spartak basketbol / dariknews.archive
Тази събота - 20-ти октомври от 18:0 часа в Спортна зала „Балканстрой“ в Плевен ще се състои баскетболна среща между отборите на домакина „Спартак“ и отбора на "Ямбол".
Съдии на срещата, която е от Третия кръг на НБЛ ще бъдат Мирослав Томов, Калоян Костов и Валери Енев, а дежурен представител – Камен Тошев.
„Както се казва, най-после се върнахме у дома. Миналата седмица наблегнахме на физическата работа. Беше една доста тежка седмица, от която започна подготовката ни за мача с „Ямбол“ тази събота. Очакваме като първи мач в нашата зала от половин година, да имаме една пълна зала „Балканстрой“ и една страхотна атмосфера".
Това каза дни преди срещата треньорът на плевенския баскетболен отбор „Спартак“ Александър Дяковски.

spartak basketbol
darik

„Много съм доволен, че тази година сме събрали изцяло български състав на отбора на „Спартак“. Атмосферата в отбора е чудесна. Имаме много нови попълнения, които в същото време са и стари попълнения. Убеден съм, че екипът ще покаже едно много сериозно ниво“, допълни Дяковски относно предстоящата среща тази вечер от 18:00 часа в зала „Балканстрой“ в Плевен между баскетболния „Спартак“ и отбора на град Ямбол.

spartak basketbol
dariknews.archive