С изискан концерт МЦ КИРМСв. Елисавета връчи годишните си награди
С изискан концерт МЦ КИРМСв. Елисавета връчи годишните си награди / archive.dariknews

Три годишни награди връчи управителят на Медицински център КИРМ"Св. Елисавета" д-р Емилияна Конова при откриването на концерта „Коледна магия" с участието на Васил Петров, Плевенска филхармония и хор "Гена Димитрова" на 18 декември в ДКТ"Иван Радоев".

Със "Специалист на годината" беше отличен д-р Стефан Стефанов - акушер-гинеколог, който преди шест години се е присъединил към екипа на центъра, идвайки от Южна България. Наградата "Майка на годината" получи майката от Сливен, която след 12-годишен стерилитет забременява с близначета в КИРМ"Св. Елисавета" - Плевен и след изключително рискова бременност при висока опасност за живота й ражда в родилното отделение на Втора клинична база в Плевен. Отличието от нейно име получи д-р Стефанов.
"Плевенчанин на годината" получи пианистката Антоанета Воденичарова - изтъкнат педагог в НУИ"Панайот Пипков".

„Музиката е това, което остава от цялото изкуство", сподели Васил Петров между изпълненията на „Love story" на Нино Рота, „Тиха нощ, свята нощ", „Аве Мария", „Джингъл белс".
Гостът на плевенска сцена Васил Петров, Плевенска филхармония и хор „Гена Димитрова" показаха класа и изящно излъчване, за което бяха възнаградени многократно от публиката в пълната зала на ДКТ"Иван Радоев".

С изискан концерт МЦ КИРМ"Св Елисавета" връчи годишните си награди
netinfo

В края на концерта те изпълниха "The child is born" като поздрав за КИРМ"Св. Елисавета" и в знак на благодарност към съорганизатора на концерта, Община Плевен и всички приятели, дошли на събитието.

С изискан концерт МЦ КИРМ"Св Елисавета" връчи годишните си награди
netinfo