/ Община Левски
Младите възрожденци от общинския клуб към Община Левски и ученически клуб към ПГССТ „Н. Вапцаров“ участваха в Третата областна среща на младите възрожденци в град Плевен на 7 май.

Община Левски

Председателят на общинския клуб Силвия Йорданова е представила възрожденските инициативи на клубовете на територията на Община Левски пред участниците в срещата.

Община Левски

Сред тях са: почетен караул пред паметника на Апостола в град София на общински клуб, провеждането на традиционни социални дейности на клубовете в с. Асеновци с ръководител Петранка Стефанова, провеждането на здравни беседи от възрожденците в ПГССТ „Н. Вапцаров“ с ръководител Мариета Михайлова, честването и отбелязването на важни за историята дати свързани с документи и книги заложени като дейност на клуба в СУ „Крум Попов“.

Община Левски

Васил Василев - председател на Общобългарския комитет Васил Левски е поздравил за богата дейност възрожденците от Левски.

Община Левски

След приключване на срещата, учениците и техните ръководители са поднесли цветя пред паметника на Васил Левски в Плевен и са посетили Панорама „Плевенска епопея 1877 г.“, съобщи Силвия Йорданова.

Община Левски

Община Левски