Може ли брадва зад вратата и нож под възглавницата да опазят дом от апаши
Може ли брадва зад вратата и нож под възглавницата да опазят дом от апаши / archive.dariknews

Може ли брадва зад вратата и нож под възглавницата да опазят дом от апаши
netinfo

Какви примери за общинските фирми в стил "гредата в окото" на Спартански
даде проф. Стойков на извънредна пресконференция

Колко бяха участниците в спортния празник в събота и кой
отива на финалите в "Албена"

Стигат ли брадва зад вратата и нож под възглавницата, за да опазиш
дома и дрехите си от апаши

Как от сдружение "Артилерия" помагат на селските кметове в областта
и допълват работата на жандармерията

За имотите на вероизповеданията и за АЕЦ "Белене" - новини от изнесено
заседание на парламентарна комисия

Срещу кого и с какъв резултат записа победа баскетболният
"Спартак" в събота вечер

Може ли брадва зад вратата и нож под възглавницата да опазят дом от апаши
netinfo

Темите този понеделник в ежедневника "Посоки":

Село пропищя от ромски кражби - Хората от Радомирци се молят за помощ, пишат до областна управа, съд и полиция в Плевен

„Такова тегло не съм теглил. Нямам вече ни одеяло да се завия, ни постелка за леглото. Дрехите са само тези на гърба ми. Зад вратата вкъщи държа вила, до леглото - брадва, а под възглавницата - нож. България 500 години е била под турско робство, сега в демокрацията дойде ред да ни унищожават циганите".
Това изплака пред медиите в Плевен 72-годишният дядо Цветан от червенобрежкото село Радомирци. Той и още няколко жители на селото са потърсили помощ от плевенската структура на ВМРО срещу ромските кражби в населеното място.

Кметът проф. д-р Димитър Стойков: Нямам никакво намерение да фалирам „Инжстрой"

Нямам никакво намерение да фалирам „Инжстрой" и няма да допусна, докато съм кмет, „Инжстрой" да фалира, заяви пред журналисти кметът на Плевен проф. д-р Димитър Стойков. Това свое изявление той направи след коментари, че общината опитва да фалира общинските фирми, тъй като на последната сесия на местния парламент стана ясно, че те са в затруднено финансово положение. Най-големите обвинения срещу общинското ръководство бяха отправени заради фирма „Инжстрой", която е приключила миналата година със загуба от над 600 000 лв.

Започна строежът на завода за автомобилни кабели - Строителните дейности на терена, където предстои да бъде издигната новата производствена сграда на „Нексанс" в Плевен, вече започнаха. Договор за строителството е подписан с плевенската фирма "Хоризонт - Иванов" ЕООД, която трябва да изгради производствената сграда за 200 дни. Договорът за строителството с "Хоризонт - Иванов" е подписан на 20 март. Сградата в Плевен се прави изцяло по поръчка и спецификации на "Нексанс".

Баба „изгоря" с 600 лева чрез телефонна измама

Може ли брадва зад вратата и нож под възглавницата да опазят дом от апаши
netinfo

"Зетра", бр. 26:
Представители на "Конфиндустрия България", сдружение на италианското предприемачество в България, се срещнаха последователно с кмета на Община Плевен проф. д-р Димитър Стойков и неговия екип и с областния управител Илиян Йончев. И при двата разговора са коментирани възможностите за инвестиции в Плевен, съобщава регионалният вестник "Зетра".

Министърът на регионалното развитие Десислава Терзиева инспектира днес аварийно-възстановителните работи на моста на пътя от село Изворче до Ловеч.

Специалисти от Клиниката по чернодробна и панкреатична хирургия към Военна болница-София ще консултират и оперират пациенти в Ловеч. Започва цялостна подмяна на дограмата в ловешката болница, казва в интервю за "Зетра" директорът д-р Тихомир Бенев.

Назначиха районните избирателни комисии в Ловеч и Плевен. Инспектор Ариф Османов, служител на РДГ- Ловеч, стана носител на приз „Служител по контрол и опазването на горските територии" за 2013 година.

Областната дирекция на МВР в Плевен е на първо място сред дирекциите в страната по разкриваемост на икономически престъпления.

С "Приказка за грамофона" балетната школа на читалище "Съгласие" чества юбилей, пише още "Зетра".

Може ли брадва зад вратата и нож под възглавницата да опазят дом от апаши
netinfo

Анонс на в. „BG Север", бр. 13/2014 г.:

„Убиецът от „Дружба" бил „клиент" на Детска педагогическа стая", е водещото заглавие на най-новия брой на седмичника „BG Север". Материалът е посветен на безсмисленото убийство, потресло Плевен.

Любопитен текст - за предложенията в нета, които обещават на наивници да ги направят красиви, умни и щастливи - четете на 3 стр.
„Избрах АБВ, защото това е алтернатива на задкулисието в политиката и лобизма", заявява на 4 стр. Нина Найденова, четвърта в листата на движението за евродепутати. На същата страница е материал за абсурда с новопостроения закрит басейн в Плевен - не става за деца, че и стои под ключ.

„Общинските фирми с 220 хил. лв. печалба, половината е на „Тролейбусен транспорт" и „Пордим получи терен за ракети срещу градушките", са част от заглавията на страницата за бизнес.

От стр. 6 ще разберете кой е плевенчанинът, спечелил фотографски конкурс на Европейската комисия, както за ситуацията в региона с незаконно притежаваните пушкала.

„Театърът е голямата ми любов и причината да стана архитект", заявява на стр. 7 арх. Иво Петров, който след 30 години отново е поел отговорната задача да придаде на сградата на плевенския театър заслужения блясък. Мащабният ремонт започва всеки момент.

„Здраве, мир, сила и любов - в тези думи се съдържа най-голямото богатство", това са думи на певицата Николина Чакърдъкова от пространно интервю пред изданието. Съвсем наскоро тя представи грандиозен спектъкъл пред плевенчани в Градската градина.

Стр. 9 е посветена на Деня на здравния работник - 7 април. Водещият материал на страницата е за едно по-различно откъм статут лечебно заведение - Военна болница.

Спортната информация на стр. 15, както винаги е богата и разнообразна, а на последната 16-та можете да прочетете за талантливо плевенско дете, сразило конкуренцията на престижен конкурс.

В броя ще намерите още т.в. справочник, много интересни новини, практични съвети, малки обяви, хороскоп, кръстословица и други развлекателни четива.