Мирослав Петров
Мирослав Петров / Николай Колев
Гласувах за един по-нов Плевен, за бъдещето на Плевен, за бъдещето за нашите деца, един Плевен, който може да предложи достойно място за съществуване на младите хора“. Това каза пред журналисти малко след като гласува в СУ „Иван Вазов“ кандидатът за кмет на Плевен Мирослав Петров.

Той посочи първото нещо, което ще направи като кмет: „Още в първия си работен ден ще направя връзка с Министерството на регионалното развитие и с Агенция Пътна инфраструктура и в спешен порядък ще започна да работя по трасето на обходния път на град Плевен“.

България гласува (ГАЛЕРИЯ)

На въпрос относно това, дали ще помага като областен управител на следващия кмет на Плевен, ако не бъде избран той, Мирослав Петров отговори: „Разбира се, да. В Плевен има много неща, които трябва да се случат - няколко сериозни инфраструктурни проекти буквално ще бъдат на територията на областта.

Плевен трябва да бъде подготвен за тях и съответно да представи своята визия за партньорство с държавата по тях. Това са проектът АЕЦ „Белене“, Балкански поток“ и обходната дъга на Плевен от магистрала „Хемус“. При всички случаи Плевен няма да бъде забравен, но при всички случаи и активността на работа няма да бъде същата“, каза още Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Плевен Мирослав Петров.