Министър Асен Гагаузов и депутати от левицата идват в Ловешко
Министър Асен Гагаузов и депутати от левицата идват в Ловешко / netinfo

Министър Асен Гагаузов, зам.-министри и народни представители от Коалиция за България ще посетят Ловешка област на 11 март, за да се запознаят с проблемите на гражданите по места. Те ще бъдат придружавани от председателя на Областния съвет на БСП Евгени Узунов и от зам.-областния управител Илия Лилов, съобщиха от пресцентъра на партията в Ловеч.

В рамките на посещението ще бъдат направени срещи с областното ръководство на Национална агенция „Пътна инфраструктура”, с представители на строителния бранш и с кметове на общини, подали проекти по Програма „Регионално развитие”. От 16.00 часа в зала 109 на Дом “Преслав” министър Гагаузов, депутати и зам.-министри ще се срещнат с граждани и симпатизанти.

В Троян е предвидена среща с кмета на общината Минко Акимов, свързана с проблемите за обходния път, преминаващ през града.

 В Тетевен зам.-министър Чавдар Георгиев и народният представител Донка Михайлова ще дискутират по проблемите за регионалното депо за твърди битови отпадъци.

Зам.-министърът Димитър Димитров и народният представител Йордан Петков ще се срещнат с кметовете на общините Луковит и Ябланица за набелязване на мерки за решаване на наболели проблеми.