Цветко Цветков - шеф на борд ! Oсем младежи напускат БСП
Цветко Цветков - шеф на борд ! Oсем младежи напускат БСП / dariknews

Цветко Цветков  шеф на борд  Oсем младежи напускат БСП
netinfo

Как протече текущата сесия на общинския съвет в Плевен и
кое предизвикваше интересът към нея

Какво, освен темата за ареста на зам.-кмета Зелов, присъства на
поредица от пресконференции в четвъртък

За какво похарчиха парите си десет малчугани от Сторгозия и
останаха ли доволни от сделката

Защо получи служебна победа журналист на "Посредник" и добре ли се
справи военослужещ като фотограф

Колко чували и ръкавици очакват желаещите за голямото
почистване в събота и къде ще бъде то

Къде подрастващи таланти мериха сили на шахматната дъска и
оптимистични ли са резултатите

Цветко Цветков  шеф на борд  Oсем младежи напускат БСП
netinfo

Кметът на Плевен: Бях изненадан от задържането на Зелов.
„Нямам право на никакъв коментар по случая и изнасянето на каквато и да е информация, докато тече досъдебното производство. Не само че нямам право, но и подлежа на ударите на закона, ако направя това", заявява проф.д-р Димитър Стойков по повод акцията на ДАНС в Община Плевен и задържането на заместника му по обвинение в подкуп. На въпрос какъв е бил в работата си Алексей Зелов, проф. Стойков отговори кратко: „Отличен професионалист!".

Инфарктна сесия с близо 3-часов дебат за начало по темата "Задържането на зам.-кмета Алексей Зелов" се оказа вчерашното заседание на Общинския съвет в Плевен. Информацията от кмета на общината проф. д-р Димитър Стойков за случващото се с неговия заместник Алексей Зелов не удовлетвори съветниците от ляво и дясно, и това постави началото на тежък дебат, с три политически декларации, две 20-минутни почивки и две извънредни пресконференции - на групата на БНД „Обединена десница" и на ГЕРБ. Крайният резултат от всичко това - и леви, и десни поискаха оставката на кмета проф. д-р Стойков.

Групата съветници на БНД в Плевен: Г-н кмете, подайте си оставката

Общинските съветници от БСП-Плевен: Във въздуха мирише на корупция

ГЕРБ - Плевен: Исканията за оставката на кмета са политически и без никаква аргументация

Областният управител на Плевенска област Илиян Йончев отправя призив към плевенчани да почистим заедно парк "Кайлъка", като така се включим в инициативата „Да изчистим България за един ден". Началото на акцията ще е в 10;30 часа на 26 април, събота.

Кметът на Белене Момчил Спасов: Ако се премахнат политическите мотиви, може да се намери инвеститор за АЕЦ „Белене"

 

Цветко Цветков  шеф на борд  Oсем младежи напускат БСП
netinfo

Заместник-кметът на Плевен Алексей Зелов е обвиняем за получен подкуп от 4 хиляди лева, е водещото заглавие на вестник „Зетра". Зам.-кметът по териториално развитие арх. Трифон Иванов стана временно изпълняващ длъжността кмет на Плевен до края на седмицата, докато титулярът е в отпуск.

Пречиствателната станция в Кнежа чака акт 15 до седмица, пише регионалното издание. Минали са 72-часовите проби, при които всичко е било наред.
Болен от множествена склероза, отглеждал марихуана, за да намали симптомите на болестта, бе осъден на втора инстанция, информира вестникът, който се чете в Ловешка и Плевенска области. Окръжният съд в Ловеч призна за виновен Марин Калчев, че отглеждал два броя растения коноп, с тегло 59,101 грама, на стойност 354, 62 лева.

Део избра радио „Зетра" за премиера на новата песен „Всеки миг".Премиерно за българския радиоефир песента „Всеки миг" на Део, Лео и Играта беше завъртяна по радио „Зетра". В добро състояние са есенните култури в Ловешко.

Започва активна работа по подготовката за изграждане на алтернативното трасе на републикански път II-35, заяви за „Зетра" кметът на Троян Донка Михайлова.
46 точки съдържа предложеният дневен ред за сесията на общинския съвет в Плевен на 24 април. Сред тях са предложения за удостояване със звания „Почетен гражданин на Плевен" на бившия кмет Андрей Романов и на арх. Христо Ковачев.

Национална конференция на кризисните центрове се проведе в Плевен. Кметът на Ловеч Минчо Казанджиев определи местата за поставяне на агитационни материали за евровота на 25 май и за провеждане на предизборната кампания.

 

Цветко Цветков  шеф на борд  Oсем младежи напускат БСП
netinfo

„Цветко Цветков - шеф на борд, осем младежи напускат БСП", е водещото заглавие на най-новия брой на седмичника „BG Север". От материала става ясно, че председателят на общинския съвет на БСП е назначен за шеф на борда на директорите на Национална компания „Стратегически и инфраструктурни проекти", а осем членове на младежката организация на БСП се присъединяват към АБВ.

На стр. 3 - всичко известно около арестуването на зам.-кмета Алексей Зелов с обвинение за подкуп от 4 хил. лева.
Подробност от пресконференцията на Румен Петков и за приемния ден на Петър Дулев можете да четете на стр. 4.

„На пук на кризата, бизнесът с почистване процъфтява" и „Парти агенции дерат кожи на абитуриенти" са част от заглавията на страницата за бизнес.
„Половината от бебетата, родени в Плевен, са от други градове", е установило изданието в материал на стр. 6.

Акцентът на страницата „Артседмица" е разговор с новия директор на РИМ Владимир Найденов.
„Евродепутатите от АБВ ще бранят българския национален интерес", заявява в интервю пред вестника Румен Петков, който е основен организационен двигател на движението.

Стр. 9 е посветена на кръводаряването, а заглавието е „Редовните кръводарители от региона - или на гурбет в чужбина, или остарели".Както винаги - разнообразна спортна информация на стр. 15.
От последната 16-та ще научите как „Плевенските брейкъри от „Ефект" вече забавляват публиката в Кипър".

В броя ще намерите още т.в. справочник, много интересни новини, практични съвети, малки обяви, хороскоп, кръстословица и други развлекателни четива.