/ dariknews
По време на 16-то си издание, популярното авиошоу „Криле за всички“, организирано от „Скай парк“- Плевен, и авиосдружение „Криле” ще помогне на Симона от Плевен, която страда от множествена склероза.

Инициативата на организаторите ще подпомогне закупуването на специални магнитни наколенки, които значително ще облекчат състоянието на Симона, сподели пред журналисти Антон Георгиев, който наскоро осъществи мечтата на плевенското ммомиче да полети със самолет.

16-то авиошоу "Криле за всички" събира над 40 самолети и делтапланери от цялата страна

Във връзка с благотворителната кампания, по време на авиошоуто тази събота и неделя, на летище Бохот ще бъдат поставени урни и всеки гост на събитието ще може да се включи в акцията. Сумата, необходима за закупуването на магнитните наколенки е 6000 лева.

Антон Георгиев добави, че през месец октомври предстои да бъде сбъдната мечтата за летене на момче от Защитено жилище, а друго момче от Разградско, което ползва инвалидна количка и в желаниети си да лети дори е написало есе по темата, също вече е летяло благодарение на „Скай парк“- Плевен, и авиосдружение „Криле”.

Антон Георгиев призова за подкрепа в благотворителната инициатива.