Ремонти на стадион Осогово
Ремонти на стадион Осогово / Влади Владимиров
Продължава текущият ремонт на стадион “Осогово” в Кюстендил. Шпакловани и боядисани са централното фоайе, трите съблекални на първия етаж, както и фасадата при централния вход. Сменени са повредените душове и 1 от бойлерите.

Ремонтни дейности на стадион Осогово
Влади Владимиров

Ремонтните дейности продължават в коридорите към втория етаж, които също ще бъдат шпакловани и боядисани. Подменени ще бъдат старите плочки, голяма част от които липсват или са счупени, както и осветлението. Като говорим за втория етаж, ще ремонтираме всички коридори, до закритата писта и към голямата зала за спортни игри.

Ремонтни дейности на стадион Осогово
Влади Владимиров

Ремонтни дейности на стадион Осогово
Влади Владимиров

Ще ремонтираме и тоалетните на първия етаж, до лекарския кабинет, които в момента са затворени за употреба. Ремонтите бяха обещани от кметът Петър Паунов още миналата година, когато приоритет бяха залите на стадиона”, коментира пред Дарик зам.- директорът на ОП “Управление на общинската собственост”, който отговаря за спортното съоръжение Васил Гиков. Той допълни, че средствата са от бюджета на общинското предприятие.
Проектите за нови открита и закрита лекоатлетически писти на "Осогово" са отново внесени в Министерството на спорта на 4- ти май тази година и чакат за финансиране. Те са на стойност около 1, 8 млн. лв.
 
Дарик- Кюстендил