ФК Велбъжд, деца родени 2007
ФК Велбъжд, деца родени 2007 / Юлиян Кръстев
Трета контролна среща ще изиграе отборът на ФК “Велбъжд”, родени 2007 година, с треньор Юлиян Кръстев. Техен съперник в четвъртък, от 18 ч. ще е тима на “Марек 1915”, воден от Цветан Видински. Срещата във формат Футбол 9 ще е на стадион “Странджата”.
 
Футболистите на Юли Кръстев вече изиграха две контролни срещи на разменено гостуване с тима на “Младост”- Босилеград. Кюстендилци победиха на стадион “Осогово” с 5:1, а двубоят в Босилеград завърши 2:2 в редовното време, като “Велбъжд” бяха по- точни при последвалите дузпи.

ФК Велбъжд, деца родени 2007 година
Юлиян Кръстев
 

ФК Велбъжд, деца родени 2007 г.
Юлиян Кръстев

Договорени са още 3 контролни срещи. На 24 август, децата на “Велбъжд” пътуват за Петрич, където в рамките на два дни ще изиграят 2 контролни срещи с ФК “Мечетата”. Преди старта на първенството от Футбол 9 в столицата на 2- ри септември, “Велбъжд” ще гостува за още една проверка с “Марек 1915”- Дупница.

ФК Велбъжд, деца родени 2007
Юлиян Кръстев
 

Децата получиха вече и новите си футболни екипи, с които ще играят през новото първенство, каза за Дарик треньорът Юлиян Кръстев. Те са с червено- жълта фланелка, сини гащета и чорапи.
 
Дарик- Кюстендил