Купа Левски
Купа Левски / netinfo
26 гимнастички на “Велбъжд”- Кюстендил демонстрираха класата на кюстендилската школа по художествена гимнастика на Международния турнир за “Купа Левски” и приз “Маргарита Рангелова”. Клубът получи и специална награда- торта, за първият записал се за участие в турнира, връчена от Нешка Робева.
 
Ивайла Стоянова, Светослава Георгиева, Нилана Колевска и ансамбъла на родените 2009 г. спечелиха златните медали на “Купа Левски” в “А” категория.
Ивайла Стоянова е първа при родените 2010 г., на съчетания без уред. Светослава Георгиева победи при родените 2009 г., като спечели многобоя и златните медали на без уред и въже. Втора, със сребърните отличия е Карина Бурназка в многобоя и на въже, тя е с бронз на без уред.

Купа Левски
netinfo

Нилана Колевска е златен медалист в многобоя при родените 2007 година, като добави блато на без уред и сребро на въже. Златният медал на въже бе за Цветозара Миленкова, която е със сребро от многобоя и съчетанията без уред.
Цвети получи и специалния приз за най- артистична гимнастичка.
Ансамбълът, родени 2009 г., който спечели златните медали на съчетание без уред е в състав: Карина Бурназка, Светослава Георгиева, Ели Христова и Виолина Мазнева.

Купа Левски
netinfo

Мишел Иванова е 4- та в многобоя и сребърна медалистка на обръч при родените 2005 г., А категория. Мартина Тасева е 5- та в многобоя и със сребро на въже, а Даяна Димитрова е 8- ма в многобоя и втора на топка.

Купа Левски
netinfo

Йоана Стоева спечели сребърни медали в многобоя, на обръч и лента при родените 2004 г., А категория, като добави бронз на топка и е 4- та на бухалки.
Василена Йорданова е 3- та в многобоя при родените 2008 г., А категория, тя се класира 4- та на без уред и въже. Рая Александрова е 6- та в многобоя.
 
Класирането и на останалите гимнастички на “Велбъжд”:
2011 г., Б категория, Габриела Василева- 3 място на без уред;
2010 г., Б категория, Гергана Харалампиева- 4 място на без уред;
2009 г., Б категория, Ели Христова- 2 място на без уред и Виолина Мазнева- 4 място;

Купа Левски
netinfo

2008 г., Б категория, Зара Павлова- 2 място на без уред;
2008 г., С категория, Божидара Златанова- 5 място;
2007 г., Б категория- Ема Цачева- 4 място на въже;
2007 г., С категория, Михаела Желева- 1 м. без уред;
2006 г., Б категория, Цветомира Тодорова- 2 място на обръч, Белослава Кенова- 4 място на обръч, Владина Тихолова- 4 място на без уред;
2004 г., Б категория, Маглен Бурназка- 4- то място на топка и бухалки и 8- мо в многобоя; Албена Стефанова- 10- та в многобоя и 7- ма на обръч;
2002 г., Б категория, Снежана Митова- 2 място в многобой, и златни медали на топка и на бухалки. Симона Стоилова е 3- та в многобоя, и трета на бухалки, а на лента е със сребърен медал.

Купа Левски
netinfo


 
Дарик- Кюстендил