Дани Младенов вкара на Бърно, Илиян Стоянов излиза срещу Миньор
Дани Младенов вкара на Бърно, Илиян Стоянов излиза срещу Миньор / netinfo

Кюстендилецът Даниел Младенов вкара гола за "Пирин", който завърши 1:1 с елитния чешки тим "Бърно" в контролна среща, която се игра в Анталия. Старши треньорът Стефан Грозданов заложи на следния титулярен състав: Макенджиев, Ризов, Попев, Георгиев, Митревски, Паланков, Наков, Коцев, Младенов, Воденичаров и Кондев. И двете попадения в срещата обаче паднаха след почивката, когато наставникът пусна в игра и Молдованов, Златковски, Сандански и Баес.

В 61-та минута на срещата "Пирин" поведе в резултата. След хубава атака за българите, и двойно подаване между Младенов и Воденичаров, вратарят Долежал изби удара на Воденичаров, но Младенов довкара топката в мрежата на съперника за 1:0.

Изравнителното попадение дойде в 74-та минута, когато влезлият като резерва Радинович реализира за 1:1 с удар от двайсетина метра, съобщава www.gong.bg.

Подготовката на "Миньор"- Перник в турския курорт Анталия продължава успешно, а перничани са в очакване на първия си мач от серията контроли срещу японския "Санфрече Хирошима", в който играе кюстендилеца Илиян Стоянов- Коловати, съобщи изпълнителният директор на клуба Пламен Атанасов.