ЧЕЗ ще подари 600 безплатни сметки за ток на коректни абонати
ЧЕЗ ще подари 600 безплатни сметки за ток на коректни абонати / Дарик- Кюстендил ,архив

600 безплатни сметки за електроенергия на свои лоялни клиенти ще подари ЧЕЗ. В лотарията автоматично ще участва всеки абонат, който не е закъснявал с плащането на сметката си през последните 12 месеца.

"Въпреки затрудненията много клиенти плащаха задълженията си в срок. За тях организираме кампанията „Лоялността ви се отплаща", в рамките на която ще наградим 600 наши лоялни клиенти. Вярвам, че ще зарадваме много семейства които са били коректни към компанията. В желанието си да облекчим потребителите вече удължихме и безлихвения период за плащане на сметките от 10 на 20 дни", каза Петър Докладал, регионален мениджър на ЧЕЗ за България.

Кампанията „Лоялността ви се отплаща" ще започне на 27-ми март, а спечелилите клиенти ще бъдат избирани на лотариен принцип, чрез специален софтуер. Не е необходима регистрация. Потребителите, отговарящи на критериите, ще участват в лотарията автоматично. Всеки спечелил ще бъде уведомен лично, а изтеглените в лотарията клиентски номера ще се публикуват на сайта на ЧЕЗ www.cez.bg, в секция „Бъдете информирани".