/ ОДМВР Габрово
Две момичета и двама мъже са задържани за съхранение на дрога в Харманли. На 28 април, криминалисти от местното управление са извършили проверка на дом в село Черна могила, обитаван от 39-годишен бургазлия. В жилището са били мъж на 34 г. от Раднево и 29-годишно момиче от Бургас и 26-годишна пловдивчанка.

Хванаха надрусана шофьорка в Хасково

От дома, полицаите изземват 500 грама бяло вещество на кристали, реагиращо при полеви наркотест на метаамфетамин, 10 хапчета с лого от същото вещество, 10 литра жълтеникава течност, 10-литрова бутилка с безцветна течност с остра миризма, туба с 1 литър солна кисилина, буркан с надпис „натриева основа“ с бяло люспесто вещество и 2 електронни везни.

Хванаха любимчанин без книжка, а в Хасково пиян водач

Последвало е претърсване в жилище на булевард „България“ в Харманли, обитавано от радневеца, където са намерени още 100 грама метаамфетамин на кристали, а в друго жилище в града, ползвано от бургазлията са открити 0,2 грама розово прахообразно вещество и кутийка с бяла прахообразна дрога, реагиращи също на метаамфетамин. Четиримата са задържани.