отборът на Любимец по волейбол
отборът на Любимец по волейбол / община Любимец
Шампионите от ВК „Любимец -2010“ за пореден път доказаха своите възможности и победиха всички отбори в своята група на Регионално първенство по волейбол „Странджа“ за момичета до 13 години. Турнирът се проведе в Чирпан, като в него, освен клубът от Любимец, взеха участие отборите: „Яворов“ – Чирпан, „Раковски“ – Димитровград, „Странджа“ – Средец, „Бургас – 2009“ – гр. Бургас.

С категорични победи от 2:0 гейма, състезателките от ВК „Любимец -2010“ разгромиха своите противници от градовете Средец и Бургас, а с 2:1 успяха да победят отборите на Чирпан и Димитровград.

„Въпреки, че първенството е за момичета до 13 години, отборът участва със състезателки до 12, но отличното отиграване на всяка ситуация и навременните атаки дадоха своя резултат. Мачовете с всички отбори бяха много силни, но момичетата успяха да се амбицират, да устоят психически на конкуренцията и отново да заемат мястото, което им се полага!“ – каза развълнуваният треньор Трифон Трифонов, след като се завърнаха от състезанието.