Себахтин Исмаил: Бяхме безидейни и буксувахме през мандата
Себахтин Исмаил: Бяхме безидейни и буксувахме през мандата / Dariknews.bg, архив
Себахтин Исмаил: Бяхме безидейни и буксувахме през мандата
81825
Себахтин Исмаил: Бяхме безидейни и буксувахме през мандата
  • Себахтин Исмаил: Бяхме безидейни и буксувахме през мандата

Надявам се следващият Общински съвет да бъде по-деен от този, заяви от трибуната днес на последното заседание на местния парламент в Хасково съветникът от ДПС Себахтин Исмаил. Той каза, че в определени моменти местните парламентаристи са нямали никакви идеи, буксували са на едно място и не са могли да реализират това, за което са били избрани. „Сгрешихме и станахме непотребни”, каза Исмаил. Той допълни, че групата на ДПС е подкрепяла на 95 процента предложенията на администрацията.

Кметът Георги Иванов на свой ред заяви, че не само този Общински съвет не е давал градивни идеи, но и останалите. Преди това градоначалникът оттегли докладната за разпределението на капиталовите разходи за 2015 година, която вероятно ще претърпи корекции.
Димитър Шалапатов от групата на БСП репликира, че по време на втория мандат на кмета например е имало идеи и много работещи комисии, за разлика от сега.

Градоначалникът пък заяви, че ако той не е бил кмет на тази община, тя е нямало към края на юни да приключи без дългове.

Подробностите - в звуковия файл: