Професионалната гимназия в Димитровград със самооценка Много добър
Професионалната гимназия в Димитровград със самооценка Много добър / DarikNews
Професионалната гимназия в Димитровград със самооценка "Много добър"
77981
Професионалната гимназия в Димитровград със самооценка "Много добър"
  • Професионалната гимназия в Димитровград със самооценка "Много добър"

С радиопредаване, посветено на Асен Златаров, стартираха рано тази сутрин традиционните Златарови дни в професионалната гимназия на Димитровград. По-късно група ученици гостува в Дом-музей “Асен Златаров”- Хасково и поднесе цветя пред паметници и барелефи на Златаров в областния град.

От 14 ч. днес работна среща „Бъдеще за професионално образование“ събра ръководството на гимназията, учители, представители на Ученическия съвет и гости- работодатели, при които възпитаници на гимназията са били за ученически практики.

Професионалната гимназия в Димитровград със самооценка "Много добър"
netinfo

Представени бяха резултатите от самооценката, която се прави за втора поредна година в гимназията. Оценка „Мн. добър” получа тя от комисията, съобразно зададените критерий в 4 области. Като най-голяма своя слабост отчитат работата с родителите, които за тази учебна година дори не успели да сформират училищно настоятелство. Звукова картина от работната среща чуйте в приложения файл.

Програмата за Златаровите дни в димитровградската професионална гимназия продължават в четвъртък- 12 февруари, с викторина, посветена на 130-годишнината от рождението на Асен Златаров, в която ще участват ученици от 9 и 10 клас.

Петък- 13 февруари, е ден за инициативи на Ученическия съвет, подготвил специално тематично табло „Златаров и любовта“.

В понеделник- 16 февруари, деветокласниците ще представят презентация на тема „Кой е Златаров?“, както и най-добрите презентации и клипове, посветени на Златаров и изготвени от ученици от ПГ „Проф. д-р Асен Златаров“.

 

Финалът на програмата е на 20 февруари, когато възпитаници на димитровградската професионална гимназия ще участват във викторина, посветена на Златаров, в Хасково.