Нов център за информация и услуги заработи в Любимец
Нов център за информация и услуги заработи в Любимец / Община Любимец

Новият център за информация и услуги на граждани при общинската администрация в Любимец заработи от днес. Той е разположен в сградата на НЧ „Братолюбие-1884“. Там гражданите могат да получат информация за реда, организацията и видовете услуги, извършвани от администрацията. Обслужването в центъра се извършва от служители на отдели: „Административно обслужване - „Деловодство“ и „ГРАО“, както и на отдел „Местни данъци и такси“. Те имат задължението да предоставят ясна, лесно разбираема, пълна и точна информация, обяснения и формуляри, за предоставяните от Община Любимец административни услуги.

В Центъра за „Услуги и информация на гражданите“, е установен различен ред за ползване на почивките, така че да се осигури непрекъсваем режим на работа с потребителите, в рамките на обявеното работно време.

Изграждането на центъра за услуги ще подобри работата на администрацията, основана на принципите на ефективност, прозрачност и отчетност, в полза на хората. Целта е да се направи комуникацията и отношението между отделния гражданин и общинското управление действително работещи и адекватни на съвременните европейски изисквания.