/ Дарик радио, Хасково

Две коли се блъснаха тази сутрин недалеч от бившето училище „Христо Ботев” в Хасково на ул. „Кърджалийска”. Няма ранени. Инцидентът е вписан в графата с материални щети.

Издирват моторист, блъснал пешеходка в Хасково

Най-вероятно причината за катастрофата е отнето предимство
.

Междувременно от полицията информираха за още една катастрофа. 60-годишен пешеходец загина след катастрофа. Инцидентът е станал вчера, в 16:00 часа на пътя Хасково-Кърджали.

Верижна катастрофа затрудни движението в Хасково

21-годишен водач на лек автомобил "Алфа Ромео" е предприел маневра изпреварване на движещ се пред него и намаляващ скоростта лекотоварен автомобил, при което е ударил пресичащият платното пешеходец. От удара, последният е с травми на гръден кош и таз, починал е в хасковската болница.

Пиян обърна БМВ по таван, две момичета са ранени

И в Свиленград е станала катастрофа. Отнето предимство е причинило пътен инцидент в понеделник, в 17:00 часа на кръстовището между улица „Хр.Ботев“ и булевард „България“. Там 11-годишен велосипедист не е спрял на знак Стоп и е отнел предимството на лек автомобил "Фолксваген", шофиран от 43-годишен мъж. В резултат на това, колоездачът се е ударил в предната част на колата. Момчето е с фрактура на подбедрицата на десен крак, без опасност за живота.