/ ThinkStock/Getty Images

25-годишен хасковлия е задържан за съхранение на наркотик и шофиране под въздействието на дрога. Тази сутрин, в 1:30 часа младежът е спрян на улица „Македония“ от дежурния автопатрул.

Намериха канабис у непълнолетен от Динево

При проверката извън колата, полицаите виждат, че зад момчето на пътното платно има изхвърлени 2 станиолови сгъвки с тегло 2 грама, съдържащи марихуана. Тестване с дрегер е потвърдило, че водачът на „Опела“ шофира и с наличие на кокаин в кръвта.

Гърци отказаха проба за дрога в Орешец

Последвали са претърсвания и на адреса му в жк “Бадема“, където са открити таблетка и половина, скрити във ваза, чийто съдържание подлежи на експертиза. Задържан до 24 часа.

От полицията съобщиха още, че непълнолетен симеоновградчанин е бил в ареста за притежание на дрога. При вида на обхождащия автопатрул, младежът е изхвърлил от дрехите си топчета канабис с тегло 5 грама. Момчето е задържано.

Пращат дрога в капки за нос от Хасково за София

Още един симеоновградчанин е бил задържан за същото деяние. Над килограм канабис са иззели от дома му в с.Калугерово симеоновградските криминалисти. В дома му и в дрехите му са намерени 1,03 кг канабис.