8 от войниците ни в Пловдив, все още редник Койнарски е в тежко състояние
8 от войниците ни в Пловдив, все още редник Койнарски е в тежко състояние / netinfo
Все още има опасност за живота на 24- годишният кадрови редник Иван Койнарски от Димитровград. Със 4 счупвания на таза и вътрешни кръвоизливи той е в реанимацията на ВМА- София. Според лекарите има стабилни жизнени функции, но все още не е вън от опасност.

Състоянието на другите трима тежко пострадали военнослужещи, които още тази нощ бяха приети за лечение във ВМА – София, е стабилно. Младши сержант Даниел Йорданов от Димитровград е със счупена ключица, кадрови редник Костадин Петров е в интензивно отделение със счупване на дясното бедро и черепно-мозъчна травма. Четвъртият тежко пострадал военнослужещ е 28- годишният Росен Хаджиев, който също е със счупен таз.

Утре лекуващият екип ще прецени дали трябва да се предприеме оперативна намеса за пострадалите военнослужещ, постъпили за лечение в интензивното отделение на ВМА – София.

Осем от военнослужещите, пострадали при пътнотранспортното произшествие вчера между селата Корен и Малево, вече са приети за лечение във Военна болница – Пловдив.

Двама от пострадалите редници - Билял Реджеб на 21 години, който е с контузия на главата и съмнение за комоцио, и 19- годишният Илия Садъчев, който има счупване на костицата на стъпалото, са транспортирани за лечение във ВМА – София.