Хасково катастрофа загинал
Хасково катастрофа загинал / I see you КАТ-Хасково
Инцидентът е станал около 23.00 часа снощи на кръговото кръстовище на "Кърджалийска". Момчето е управлявало Фолксваген пасат. Най-вероятно с несъобразена скорост.  

Шефът на Пътна полиция - Хасково Димо Чобанов потвърди пред Дарик за инцидента, но повече подробности ще бъдат съобщени по-късно през деня. 

В социалните мрежи, вече се коментира, че лекият автомобил е "поломил кръговото, като преди това се е блъснал в последната автоборса на изхода на Хасково в посока Кърджали".  

От полицията вече съобщават, че водачът се е движел с несъобразена скорост с релефа на пътя. Загубил е контрол над колата и се е ударил в бетонните блокове на кръговото кръстовище. Колата е преминала през кръстовището и се е ударила в бетонна ограда на крайпътен имот. Загинал е на място. Образувано е досъдебно производство.

Днес на обяд е станала още една катастрофа, в която е загинал 31-годишен мъж. Инцидентът е станал на завой преди тополовградското село Хлябово. Шофьорът е загубил контрол над волана и се е блъснал в дърво. Ударът се оказал фатален за мъжа.