Тико Такси и Премиум напуснаха турнира на малки врати
Тико Такси и Премиум напуснаха турнира на малки врати / netinfo

Много емоции, страсти, футболни обрати и изпълнения на  предложиха вторите четвъртфинали от турнира по футбол на малки врати за купата на Община Габрово.

Първата среща за деня противопостави отборите на Стев П. Колев и Премиум. Двубоят започна с два бързи гола, след като в 3 мин. Петко Петков от Премиум отбеляза за 1:0, но 2 мин. по-късно Христо Христов с чудесно попадение изравни резултата. В 27 минута Радослав Ковачев вкара красив гол и отборът на Стеф поведе с 2:1. Отново Радо Ковачев  с второто си попадение в мача покачи на 3:1. В края на срещата съставът на Премиум стигна до още един гол и намали резултата на 3:2, но за повече нямаше време.

Както се очакваше втората срещата между „Металолеене" Дряново и Тико Такси, която беше финал на миналогодишното първенство, беше изпъстрена с много картони и нервни ситуации. Доброто съдийство на Христо Минков и Калин Кинов обаче респектира състезателите на двата отбора и реферите показаха общо четири жълти и един червен картон.

Мачът премина при поделено надмощие и много пропуснати положения, но въпреки това гол не бе вкаран в нито една от двете врати. Така последният съдийски сигнал дойде при резултат 0-0. И тук настъпи истинска драма, след като се започна изпълнение на дузпи.

Доста неочаквано за близо  500- те  зрители в залата пропуски за Тико Такси направиха Ивелин Драшков-Доктора, Емил Георгиев и Милен Панчев. От своя страна футболистите на дряновския тим Петър Кръстев, Владимир Атанасов и Денчо Шипкалиев реализираха своите дузпи и по този начин миналогодишните шампиони от Тико Такси напуснаха рано-рано надпреварата.