/ Thinkstockphotos
Дрогиран шофьор се заби в ограда и след опит да избяга от полицията падна в река, съобщиха от полицията.

Хванаха шофьор без книжка в Габрово

На 28 януари в Районно управление-Севлиево е подаден сигнал от служител на жандармерийско зонално управление-Плевен за шофьор на лек автомобил, който се опитва да осуети проверка в хода на специализирана полицейска операция.

Хванаха шофьор без книжка, а друг да шофира надрусан

По данни на служителя, около 13:30 часа в Градница, при подаден, водачът не спира и реализира пътнотранспортно произшествие, при което удря управляваното от него моторно превозно средство в ограда на дворно място.

При опита си да избяга, той слиза от автомобила и побягва. Установен е в коритото на река Видима, където е паднал при опита си за бягство. Транспортиран е за преглед, без опасност за живота.

Хванаха надрусан шофьор с канабис в Габрово


При извършена проверка за употреба на наркотични вещества с техническо средство е установено, че водачът - мъж на 35 години от село Столът, община Севлиево е управлявал моторното превозно средство след употреба на наркотичните вещества амфетамин и метамфетамин.

Срещу него е образувано досъдебно производство. Разследването по случая продължава под надзора на прокуратурата в Севлиево.