Пет години магия на световно ниво в Габрово
Пет години магия на световно ниво в Габрово / Quick Hands Project

На 3 април жителите и гостите на столицата на хумора и сатирата ще имат уникалния шанс да се насладят на най-зрелищния гала - спектакъл от магична среща „Златна котка". За пети пореден път магове от целият свят се събират в Габрово за ежегодният фестивал на магичните изкуства.

Организаторите от „Quick Hands Project" и Община Габрово обещават тазгодишният спектакъл да надмине всички предходни издания - все пак „Златна котка" има малък юбилей, а по този повод изненадите ще бъдат много!

- Брилянтите изпълнения на двукратният световен шампион - Soma (Унгария)

- Стил и сръчност на ръцете, както и великолепен хумор от новият президент на „Международното братство на магьосниците" - г-н Joe M. Turner (САЩ)

- Четирикратният балкански шампион - Boby Nesh от Сърбия обещава да смая родната публика, която според неговите думи е: „най-емоционалната в света!"

- Най-добрият „quick change artist" в цяла Европа - Lee Alex е подготвил невероятно шоу, което не е виждано на Балканите досега

- Първият чужденец, носител на приза „Златна котка" и стар познайник на габровската публика - румънецът Verdini ще взриви зала „възраждане" със своята зрелищна магия;

- И разбира се, не на последно място - най-добрите магове от България - Дани Белев и Мистър Джим от „Quick Hands Project" ще се погрижат за доброто настроение, а и ще представят някои от най-известните си сценични актове.

И всичко това само и единствено в името на Вашето забавление! Очакваме Ви на 3 април от 19:00 в зала „Възраждане"!