Надзорната комисия за депото заседава днес
Надзорната комисия за депото заседава днес / Община Габрово

Днес от 13.00 часа в сградата на Община Габрово ще се състои заседание на Надзорната комисия, сформирана за осъществяване на мониторинг върху изпълнението на проект „Изграждане на регионална система за управление на отпадъците в регион Габрово”.

"Ще бъде отчетен напредъкът по дейностите за реализация на проекта и работата на звеното за периода на предходното тримесечие. Ще бъдат дискутирани експертни предложения за бъдещите етапи по съответните дейности", информират организаторите на форума.

“Проектът се финансира от Кохезионния фонд на ЕС и от държавния бюджет на Република България чрез Оперативна програма Околна среда 2007 - 2013”.

Надзорната комисия за депото заседава днес
netinfo

Този документ е създаден с финансовата подкрепа на Европейскиясъюз чрез Оперативна програма „Околна среда  2007 – 2013 г.”. Цялата отговорност за съдържанието на документа се носи от Община Габрово и при никакви обстоятелства не може да се приема, че този документ отразява официалното становище на Европейския съюз и правителството на Република България, представлявано от Министерството на околната среда и водите.

Повече подробности на сайта на проекта: waterprojectgabrovo.eu.