/ Община Габрово
Консултанти от ЦПЛР „Кариерно ориентиране - Габрово“ ще предоставят безплатни услуги за всички желаещи от града и областта в офиса на Габровската търговско-промишлена палата, съобщиха от Общината.

Към бизнеса - онлайн анкетно проучване за планиране на бъдещото развитие на Габрово

Инициативата е първа стъпка на сътрудничество по подписано наскоро споразумение между двете организации. Въпреки че кариерните консултанти от Центъра работят предимно с ученици и техните родители, сега всеки, който има нужда да бъде консултиран, ще може да се обърне към тях за съвет.

Специалистите ще бъдат на разположение в дните вторник и четвъртък от 10:00 до 12:00 часа и от 13:00 до 16:30 часа в офиса на Габровската търговско-промишлена палата на ул. „Брянска“ № 30 (сградата на НТС).

Ако имате собствен бизнес - полезна информация за мерките, от които можете да се възползвате

Всеки, който се престраши да опита, ще бъде консултиран според своите нужди. Ето и няколко идеи с какво може да бъде полезен кариерният консултант:


 - Да помогне при изясняване на личните Ви кариерни цели
- Да Ви помогне да подобрите уменията си за търсене на работа
- Да помогне при подготовката на документи за кандидатстване и явяване на интервю за работа
- Да Ви помогне при изготвяне на индивидуален кариерен план за развитие
- Да помогне при адаптиране на ново работно място и други


Заявки и записвания се приемат на: тел. 066/ 988-889; имейл cko_gabrovo@mon.bg - ЦПЛР „Кариерно ориентиране-Габрово“ или на тел. 066/ 803-142 - Габровска търговско-промишлена палата.