Андрей Новаков организира конференция в Трявна с представители на ЕК и Европейската туристическа мрежа на регионите
Андрей Новаков организира конференция в Трявна с представители на ЕК и Европейската туристическа мрежа на регионите / ПП ГЕРБ

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков организира в Трявна конференция на тема „Устойчивост на инвестициите в туризма чрез европейски средства", на която лектори ще бъдат Карло Коразза и Виктория Петрова от Главна дирекция „Растеж" към Европейската комисия, Нивелин Ноев от Главна дирекция „Земеделие и развитие на селското стопанство" към Европейската комисия, Кристина Нунес - представител на Европейската мрежа на регионите за устойчиво и конкурентно развитие на туризма, председателят на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация Благой Рагин, заместник-министърът на земеделието и храните Васил Грудев и представител на Министерството на туризма.

Евродепутатът Андрей Новаков ще подкрепи европейски форум в Трявна

Конференцията, организирана от евродепутата Андрей Новаков, ще бъде в рамките на среща на 28 европейски общини, които членуват в Сдружение „Дузлаж", сред които и Община Трявна, която тази година е домакин на срещата.

Целта е конференцията да подкрепи европейските общини в създаването на устойчиви инвестиции, подпомогнати с европейско финансиране в областта на туризма, както и да бъдат представени възможностите Община Трявна и други европейски общини да станат членове на Европейската мрежа на регионите за устойчиво и конкурентно развитие на туризма. Конференцията ще се проведе на 13 май, петък, от 16.00 до 18.00 ч. в зала „Трявна" в хотел „Калина Палас" в гр. Трявна.