Тържество на възрастните хора в Каварна
Тържество на възрастните хора в Каварна / община Каварна

Възрастните хора в Каварна отбелязаха празника си с тържество на площад „Защитата на Каварна“. То бе организирано от Община Каварна и Сдружение „Съюз на пенсионерите – 2004“.

Приветствено слово към празнуващите поднесе в.и.д. кмет на Община Каварна Митко Недев. Той изрази благодарността си за всеотдайността и приноса им към общината, с думите:"Уважаеми дами и господа, бъдете здрави и все така изпълнени с енергия и желание за пълноценен живот. Нека дните Ви са пълни с радост, обич, разбиране и признателност. Бъдете щастливи, както в празниците, така и в делниците!"

тържество Каварна
община Каварна

Председателят на Сдружение “Съюз на пенсионерите-2004“ Йорданка Денева поздрави всички възрастни хора с думите: "Бъдете живи и здрави, Вие и Вашите семейства! Нека всички да се уважаваме един друг, да бъдем сплотени и единни!“

За доброто настроение на празника допринесоха трупата “Шарено коланче“, Кичка Томова, народната певица Недялка Тодорова /председател на Клуба на пенсионера в Каварна/ и Мина Галинова с оркестър “Веселие“– град Балчик.

Празненството завърши с българско хоро.