Мирослав Найденов откри селскостопанското изложение в Добрич
Мирослав Найденов откри селскостопанското изложение в Добрич / Дарик Добрич

Министърът на земеделието и храните Мирослав Найденов откри 20-ото юбилейно издание на изложението "Селското стопанство и всичко за него". Той поздрави организаторите от "Добрички панаир", затова че вече 20 години успяват да организират този форум. По Добрич трябва да се равняват всички, които се опитват да правят подобни изложения, подчерта министърът и отбеляза, че въпреки кризата тази година "Селското стопанство и всичко за него" отчита над 20 % ръст на участниците.  

Мирослав Найденов откри селскостопанското изложение в Добрич
netinfo
Земеделският министър отбеляза обаче, че селскостопанският панаир се нуждае от по-добра материална база. Ще работим в тази посока, обединявайки усилията на държава, община и ръководството на "Добрички панаир", обеща Найденов.

Министърът разгледа изложбеното пространство и разговаря с изложителите. На щанда на фирма за производство на казани за ракия решиха да го почерпят с алкохолната напитка, но Найденов отпи само глътка като се пошегува, че "ракията е слаба". По-късно му предложиха порция кебапчета, която той подари на посетител на изложението.