Министърът на младежта и спорта Красен Кралев откри реновираната лекоатлетическа зала „Добротица“ в Добрич.
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев откри реновираната лекоатлетическа зала „Добротица“ в Добрич. / Областна администрация Добрич
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев откри реновираната лекоатлетическа зала „Добротица“ в Добрич.  При откриването на реновираното съоръжение министър Кралев сподели, че е щастлив да присъства на подобно събитие, като добави, че той самият като спортист е тренирал и се е състезавал в зала „Добротица“.

„Тази зала има принос в развитието на леката атлетика. В страната има две такива съоръжения и докато зала „Асикс Арена“ в София бе в ремонт, тук в Добрич се провеждаха зимните подготовки и състезания на българските лекоатлети. Радостен съм, че дадохме нов живот на това съоръжение“ – сподели  министър Кралев и припомни, че средствата за ремонта, които Министерството на младежта и спорта отпусна, са в размер на 369 762 лв.

Министър Кралев и малчугани от детските градини в Добрич символично откриха обновената зала „Добротица“  като ливнаха менче с вода.
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев откри реновираната лекоатлетическа зала Добротица в Добрич.
Областна администрация Добрич

В зала "Добротица" се провеждат редица спортни състезания, между които и държавният шампионат по лека атлетика на закрито,  републиканското първенство за слепи, международният турнир "Академика" и други. Пистата събира и спортисти на подготвителни лагери, както и кандидати за работа в полицията, пожарната и армията. С модернизирането си залата ще има възможност да кандидатства за домакинство на Балканиадата по лека атлетика.