/ Албена АД
​​​​​​​Конферентни възможности за 4 сезона предоставя комплексът

Конгресен център "Албена" представи възможностите за организиране на събития във ваканционното селище на специално организиран коктейл днес в кино "Култура" в София. На събитието присъстваха представители на различни компании, заинтересовани от иновативните предложения за 4 сезона.

Албена представяне София
Албена АД

По време на презентацията си представителите на Конгресен туризъм - Албена разказаха повече за комплекса, като наблегнаха на следваната политика за устойчиво развитие, централизираното управление като предимство, което спомага при организацията на събитията. Споменато бе, че Албена произвежда над 50% от пресните плодове и зеленчуци за гостите в собствените си био градини, като така гарантира тяхното качество.

В Албена откриват хотел от веригата Маритим

След презентацията гостите на събитието имаха възможност да дегустират собствената марка вино на Албена - Геранея, както и сокове от ябълка и вишна, произведени в същите градини.

Албена представяне София
Албена АД

В края на август ще бъде открита новата конферентна зала в комплекса - "Перуника Хол", която ще е с капацитет 1000 места и оборудвана с всичко необходимо за протичането на различни конференции, презентации, сватби и други форуми.

Албена АД отчете висока годишна доходност на акциите си и амбициозна инвестиционна програма

Тя е проектирана от арх. Владимир Попов, а интериорният дизайн е дело на френската дизайнерка Кристин Борела, която проектира интериора и на 5-звездното бижу "Маритим Хотел Парадайс Блу Албена".