Цветан Цветанов на работна среща с местните структури на ГЕРБ - Силистра
Цветан Цветанов на работна среща с местните структури на ГЕРБ - Силистра / Галина Георгиева
Зам.-председателят на ГЕРБ призова партийните структури в Силистренско да се готвят за местни избори 2019 г.
 „Разбирам желанието на ДПС и БСП за влизане във властта, но това става с избори и на последните такива през 2017 г, българските избиратели дадоха своя вот на ПП ГЕРБ и Обединени патриоти, управляващи в коалиция.Тонът на  колегите от Обединени патриоти  понякога е по-твърд, но това не трябва да е повод  за политическа дестабилизация на страната ни и то в навечерието на председателството на ЕС през 2018г.“ Това заяви пред журналисти в Силистра Цветан Цветанов - зам.-председател на ГЕРБ и председател на парламентарната група на партията в 44- то Народно събрание, в коментар на тиражираното от лидера на ДПС- Мустафа Карадайъ  намерение за „отцепване на Обединени патриоти“ от управляващата коалиция.

По думите на Цветан Цветанов, странта ни в момента е в изключително добро състояние. Икономическият растеж  е 4%, а през  2018 г. БВП ще достигне рекордните 105 млрд. лв. Той допълни, че правителството е поставило като ясен приоритет образованието и промените, които се правят сега, ще са факт след 4-5 години, затова Цветанов  изрази надежда, че политическата обстановка у нас ще е все така стабилна , за да се случат започнатите реформи. „Въпреки тези добри новини и предстоящото европредседателство, опозицията се опитва да измести центъра на вниманието. Те могат само да вадят компромати и да се занимават с глупости“ коментира Цветан Цветанов.

Заместник- председателят на ПП ГЕРБ  даде отлична оценка на работата на структурите на партията  в област Силистра, изказвайки и задоволство от съвместната работа с областния координатор  Тодор Тодоров, народния представител Алтимир Адамов, областния управител Ивелин Статев и кметовете на общини.

Цветанов призова структурите на ГЕРБ в Силистренско  да бъдат активни и да се готвят още отсега за местните избори през 2019 г. „Нека да прегледаме дейността на общинските ни съветници, да преценим дали са активни и имат ли необходимия авторитет пред местната общност и където има нужда - да се подготвят подходящи кандидати“, заяви Цветанов.В Силистра той участва в работна среща с представители на ПП ГЕРБ от региона.