За мъжа това е втори арест
Германският къмпингар, който закъса с противопожарен камион-кемпер на "Шофьорския плаж" в защитена местност „Алепу“, беше арестуван за втори път.

БГНЕС

Чужденецът, който беше освободен снощи от ареста, след като нагази в пясъците на плажа с тежката машина, тази сутрин отказа съдействие по изтеглянето ѝ.

БГНЕС

Заедно с приятелката си, чужденецът и жената започнали да ринат пясък с лопати и да подлагат греди, за да измъкнат затъналия кемпер.

Германци къмпингуват с пожарна кола върху дюните на плаж Алепу (ВИДЕО)

Това наложило да му бъде съставен втори акт за неразрешени дейности в защитената местност. Отново последвал скандал с униформените, като германецът отказал категорично да подпише документа за постановеното му нарушение. Затова и няколко часа, след като излезе от ареста, отново му щракнаха белезници.

БГНЕС

Чужденецът е пристигнал у нас на 1 септември. А първия сигнал за старата пожарна кола на пясъка подаде концесионерът на съседния плаж - Стоян Василев.

БГНЕС

БГНЕС

„Дюните са разровени. Имаме повторно нарушение. Полицаите проверяват кемпера за забранени вещества. Днес отказа да изключи двигателя и отново не се съобрази с полицейските разпореждания“, каза комисар Неделчо Рачев.
БГНЕС