/ Снимка: Oбщина Несебър
Пет отбора - момчета и момичета от пети до седми клас от СУ „Л. Каравелов“-Несебър и ОбУ „Св.Св. Кирил и Методий“ -Обзор и ОУ „Св.Св. Кирил и Методий“- Равда участваха във волейболен турнир в памет на почетния ни гражданин Иван Владков.

Триумф за ветроходците от Несебър

Спортното събитие откри Красимира Тодорова директор на Дирекция „Здравеопазване, образование и хуманитарни дейности“, която в кратко слово пожела на участниците спортсменска игра и успех в двубоите. Гости бяха Яна Христова началник-отдел „Образование“и Тодорка Желязкова - директор на СУ „Любен Каравелов“.

Младите спортисти се бориха с хъс и амбиция, като първите места при момчетата и момичетата взеха отборите на училището в Обзор, а вторите и третите места се разпределиха между тимовете на СУ „Л. Каравелов“- Несебър ОУ „Св.Св. Кирил и Методий“-Равда

Състезание „Пазим езика си“ в Община Несебър

В края на турнира наградите бяха връчи от Яна Христова и Тодорка Желязкова. Събитието, който се проведе за пети  път е посветено на паметта на нашия виден съгражданин Иван Владков.

Неговото дело като педагог, деятел в образованието и изявен самодеец е оставило трайни следи в паметта на няколко поколения наши съграждани. Личности като учителя Владков са ярък пример за отдаденост в полза на обществени каузи и интереси.